Stam Hypotheken en Verzekeringen

Stam Hypotheken en Verzekeringen is sinds 1993 in Almere gevestigd. Met een ervaren en deskundig team behartigen wij de belangen van een groot aantal particulieren en bedrijven.

Financieel- en verzekeringsadvies zijn zeer persoonlijk. Wij nemen graag de tijd voor een gesprek met u, waardoor wij uw persoonlijke situatie en uw wensen leren kennen. Op basis van die informatie zoeken wij voor u de oplossing die het beste past bij uw gezinssituatie. 

Wij zijn niet gebonden aan enige bank of verzekeraar en zijn daarom vrij in de keuze van ons advies. Stam Hypotheken en Verzekeringen heeft relaties met een groot aantal banken en verzekeraars en daardoor kunnen wij u altijd een passende hypotheek of verzekering aanbieden. 

Stam Hypotheken en Verzekeringen neemt het vak van financieel adviseur zeer serieus. Naast onze jarenlange ervaring beschikt ons kantoor over alle benodigde certificaten en diploma’s om ons vak goed uit te oefenen. Verder houden wij onze kennis en vaardigheden actueel door diverse cursussen en trainingen te volgen.

Heeft u vragen over onze organisatie en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.